Underlagt beskyttelsesgassen

Prosedyren bak LedningsSveiser er den samme som for andre terminalsveisingstyper av gir. En elektrisk strøm går gjennom katodens spiss, som forbinder metallet og smelter det. Uansett, ikke i det hele tatt som forbruksmasse anodsvetsere, myker terminalen på sveiseren ikke eller forsvinner. Langs disse linjene skal anoden i sveisene ikke erstattes, men i stedet vindes opp merkbart underlagt beskyttelsesgassen.

I motsetning til forskjellige sveisere kan sveiserne akklimatiseres for å passe til nødvendigheten av et utvalg av sveisearbeid med fotpedal. Dette gjør at sveiseren har kapasitet til å arbeide ved bruk av både høy og lav strømstyrke. Lavere strømstyrke gjør det mulig for sveiseren å sveise tynne og svake metaller og arbeide med forskjellige metaller som ikke kan stå høyt. På den sjanse som sveiser trenger, kan han endre strømstyrken til høyere grader, slik at han kan ta et skudd på tykkere barer og metaller.

Fabricators som benytter Lednings Sveiser setter pris på slaggerfrie ettervirkninger av dette sveiseutstyret. Ikke i det hele tatt som mange forskjellige typer sveisetyper av utstyr ut i markedet, gir sveisere ingen slagger eller sveisepunkter, noe som gir renere avkastning.


Dette er en gunstig posisjon for spesialistene, siden det gjør arbeidet mindre krevende i lys av det faktum at de kan konsentrere seg om å fullføre sine ventures i motsetning til å bekymre seg for å slipe uendelig noen forferdelige og uønskede sveiser.

No comments:

Post a Comment